Bring Me The Horizon zet toetsenist Jordan Fish uit band

Bring Me The Horizon


Bring Me The Horizon zet toetsenist Jordan Fish uit band

Bring Me The Horizon heeft afscheid genomen van toetsenist Jordan Fish. Dit maakt de Britse band bekend in een statement op social media. Jordan Fish maakte sinds 2012 onderdeel uit van de band. Het is nog niet bekend wie Fish zal vervangen.

“Bring Me The Horizon heeft besloten om niet verder te gaan met Jordan Fish. We willen hem bedanken voor de muzikale reis die hij met ons heeft genomen en wensen hem geluk met alles in de toekomst. Ondertussen blijven we werken aan Nex Gen, met gloednieuwe muziek dat zeer binnenkort komt.” vertelt de band in een statement op X.

Jordan Fish vult daarop aan “Ik ben echt dankbaar voor mijn 11 jaar bij de band en extreem trots op alles wat we samen hebben bereikt. Ik kijk ernaar uit om te horen wat ze vervolgens doen en wens hen in de toekomst elk succes. Ik kijk uit om een nieuw hoofdstuk in mijn carrière te starten.”

Op 15 januari staat de release van het album ‘Post Human: NeX GEn’ gepland. De release datum was eerder al verschoven. Het is niet bekend of deze beslissing invloed heeft op het nieuwe album.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding