Win 2×2 tickets voor Movements in Dynamo + het nieuwe album ‘RUCKUS!’
Foto: Anthony Purcella

Movements


Win 2×2 tickets voor Movements in Dynamo + het nieuwe album ‘RUCKUS!’

Op maandag 20 november komt Movements naar Nederland. De Amerikaanse band geeft deze dag een optreden in Dynamo, Eindhoven en neemt als support acts. Softcult en I’ll Get By mee. Movements tourt door Europa ter promotie van het in augustus verschenen album ‘RUCKUS!’ en jij kan hier bij zijn!

In samenwerking met Dynamo en Fearless Records geven wij 2×2 tickets weg voor het optreden van Movements in Dynamo. Daarnaast krijgen de winnaars ook het nieuwe album ‘RUCKUS!’ op CD, zo kan je na het concert nog lang nagenieten.

Maak kans op 2×2 vrijkaarten voor Movements in Dynamo + het nieuwe album ‘RUCKUS!’ op CD

Meedoen aan de winactie is simpel en kan via Instagram. Volg @DutchScene op Instagram, like deze post en tag in de comments een vriend(in) die je graag mee zou willen nemen naar het concert. Wanneer je de post deelt in je story maak je extra kans.

Zeker zijn van tickets voor Movements?

Wil je zeker weten dat je op 20 november bij het concert in Eindhoven kan zijn? Koop dan nu voor €20,00 tickets voor Movements in Dynamo via Ticketmaster.

Actievoorwaarden:

De winactie loopt tot donderdag 16 november 2023. De winnaars krijgen bericht via Instagram. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Als je binnen 48 uur niet reageert worden je tickets weggegeven aan een andere deelnemer. Tickets zijn niet overdraagbaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Meta, Instagram en/of Facebook zijn niet geaffilieerd met deze winactie. Geen aankoop verplicht voor deelname.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding