Scene Queen kondigt debuutalbum aan en releaset nieuwe single “MILF”

Scene Queen


Scene Queen kondigt debuutalbum aan en releaset nieuwe single “MILF”

Saddle up! Scene Queen heeft haar debuutalbum ‘Hot Singles In Your Area’ aangekondigd. Tegelijkertijd werd ook de nieuwe single “MILF” gelanceerd met bijbehorende videoclip.

Scene Queen blijft de wereld roze schilderen met haar nieuwe single “MILF”. Dit eclectische nummer is een pittige mix van metal, country, zware down-getunede gitaren en songteksten die je moeder een blos op de wangen zullen bezorgen. De single werd net voorafgaand aan Scene Queen’s herfsttournee in de Verenigde Staten van 2023 uitgebracht, waarvan vele data nu al zijn uitverkocht. Tegelijkertijd kondigt Scene Queen haar langverwachte debuutalbum aan, getiteld “Hot Singles In Your Area”, dat gepland staat om in het voorjaar van 2024 uit te komen. “MILF” is de opvolger van hun single “Pink Push-Up Bra”, die ook in september van dit jaar werd uitgebracht via Hopeless Records en door Ones to Watch werd omschreven als een nummer dat “de door mannen gedomineerde metalscène opnieuw uitvindt”.

Scene Queen deelt over het nummer: “‘MILF’ is een nummer dat ik schreef om te bevestigen dat bimbocore elk denkbaar genre kan zijn, zolang de rode draad maar bestaat uit vette riffs en chaotische Scene Queen energie. Het nummer ontstond tijdens een gesprek met vrienden waarin we ons afvroegen wat er zou gebeuren als we alle meest exclusieve muziekgenres samenvoegden. Het resultaat is een van mijn favoriete nummers die ik ooit heb geschreven.”

Beluister de nieuwe single “MILF” hieronder.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding