Dimmu Borgir, Soen en meer naar Dynamo Metalfest 2024

Dimmu Borgir, Soen en meer naar Dynamo Metalfest 2024

Dynamo Metalfest, een van de toonaangevende metalfestivals in Nederland, heeft vandaag acht nieuwe bands aangekondigd. De eerste headliner is Dimmu Borgir. Dynamo Metalfest zal plaatsvinden op 17 en 18 augustus 2024.

De nieuwe namen die toegevoegd zijn aan de line-up omvat de Noorse symfonische black metalgroep Dimmu Borgir, die als eerste headliner fungeert en bekend staat om hun duistere en meeslepende shows. Samen met Dimmu Borgir zijn er nog zeven andere bands aangekondigd, waaronder de progressieve metalhelden Soen, de legendarische Bay Area Interthrashional die old-school thrashmetal naar het festival brengen en de zware geluiden van Whitechapel in het deathcore-genre. Een bijzonder hoogtepunt wordt verzorgd door Left to Die, een Death-tributeband met voormalige Death-leden Terry Butler, Rick Rozz, en leden van Gruesome, Matt Harvey en Gus Rios. Uit Zwitserland komt de meest intense metalact Paleface Swiss, terwijl de Mental Cruelty een blackened deathcore-geweld zal brengen. De line-up wordt afgerond door de stoner/doom-culthelden Green Lung. Eerder werd al de komst van Clutch, Forbidden, Warkings, Bodysnatcher, Carnation en Nakkeknaekker aangekondigd.

De kaartverkoop voor Dynamo Metalfest 2024 is al begonnen, en fans kunnen kiezen uit verschillende ticketopties varierend van €119,- voor een weekend ticket tot €169,- voor een VIP Weekend Ticket inclusief t-shirt. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het festival.

Bekijk de volledige line-up hieronder.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding