Win 2×2 tickets voor Of Mice & Men in Melkweg
Foto: Of Mice & Men

Of Mice & Men


Win 2×2 tickets voor Of Mice & Men in Melkweg

Metalcore liefhebbers opgelet! Of Mice & Men geeft op 26 november een optreden in Melkweg, Amsterdam en jij kan hier bij zijn. DutchScene geeft namelijk 2×2 vrijkaarten weg voor de enige Nederlandse show van de Amerikaanse band.

Op 6 oktober verscheen het nieuwste studioalbum ‘Tether’ via Sharptone met daarop de singles “Warpaint”, “Castaway” en “Indigo”. Een creatief meesterwerk van het viertal: Bassist en leadzanger Aaron Pauley produceerde het album en drummer Valentino Arteaga schilderde het artwork.

In het voorprogramma deze avond staan Caskets en Defects. Een show die je absoluut als metalcore liefhebber niet mag missen. In samenwerking met Melkweg mag DutchScene vrijkaarten weggeven.

Maak kans op 2×2 vrijkaarten voor Of Mice & Men in Melkweg

Meedoen aan de winactie is simpel en kan via Instagram. Volg @DutchScene op Instagram, like deze post en tag in de comments een vriend(in) die je graag mee zou willen nemen naar het concert. Wanneer je de post deelt in je story maak je extra kans.

Zeker zijn van Of Mice & Men tickets?

Wil je zeker weten dat je op 26 november bij het concert in Amsterdam kan zijn? Koop dan nu voor €28,75 tickets voor Of Mice & Men in Melkweg via Ticketmaster.

Actievoorwaarden:

De winactie loopt tot zondag 19 november 2023. De winnaars krijgen bericht via Instagram. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Als je binnen 48 uur niet reageert worden je tickets weggegeven aan een andere deelnemer. Tickets zijn niet overdraagbaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Meta, Instagram en/of Facebook zijn niet geaffilieerd met deze winactie. Geen aankoop verplicht voor deelname.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding