Boys Like Girls brengt nummer uit met 3OH!3, The Summer Set, State Champs en The Ready Set

Boys Like Girls


Boys Like Girls brengt nummer uit met 3OH!3, The Summer Set, State Champs en The Ready Set

Boys Like Girls heeft een nieuwe versie uitgebracht van de single “The Outside”. Op de “Outsiders Edition” heeft de band samenwerkingen met 3OH!3, The Summer Set, State Champs en The Ready Set.

Op 20 oktober verschijnt ‘Sunday At Foxwoods’, het eerste album dat Boys Like Girls in 11 jaar uitbrengt. “The Outside” is eerder al uitgebracht als single en werd geschreven in samenwerking met Sean Foreman van 3OH!3. Op dit moment tourt Boys Like Girls door Amerika met State Champs, The Ready Set, The Summer Set en 3OH!3. Een mooi moment om een mega samenwerking uit te brengen.

“Als een underdog-anthem toegewijd aan de muziekscene waarin we zijn opgegroeid is ‘The Outside’ het perfecte nummer voor een volledige circusversie met alle jongens. Het maken van deze versie was een van de meest bevredigende projecten waar ik ooit aan heb gewerkt. Het horen van alle verschillende stemmen, benaderingen en stijlen op hetzelfde nummer en het puzzelstukje voor puzzelstukje in elkaar zetten was een enorme muzikale gift. We hebben allemaal zo genoten van het samenwerken met deze bands en kunnen niet wachten tot je de tour dit najaar kunt meemaken en deze nieuwe versie van het nummer kunt horen. Wij zijn BOYS LIKE GIRLS en dit is ‘THE OUTSIDE (OUTSIDERS VERSION),’ met 3OH!3, STATE CHAMPS, THE SUMMER SET en THE READY SET.” vertelt zanger Martin Johnson in een persbericht.

Bekijk de videoclip van “The Outside (Outsiders Version)” hieronder.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding