Hawthorne Heights brengt single opnieuw uit met Emo Orchestra

Hawthorne Heights


Hawthorne Heights brengt single opnieuw uit met Emo Orchestra

Hawthorne Heights heeft “The Storm” opnieuw uitgebracht met Emo Orchestra. Zet je schrap voor het hardste nummer dat de Amerikaanse band tot nu toe heeft uitgebracht, maar dan inclusief vioolpartijen. Perfect op tijd voor Halloween.

“The Storm” is afkomstig van Hawthorne Heights’ laatste EP ‘Lost Lights’ dat afgelopen maand verscheen via Pure Noise Records. De band zal de komende tijd samen met Emo Orchestra touren door de Verenigde Staten.

In een persbericht licht frontman JT Woodruff toe: “Hawthorne Heights is altijd bereid geweest om te leven in een wereld van het niet-traditionele. We zijn al een miljoen albums in onze carrière en hebben zojuist ons zwaarste nummer ooit uitgebracht. Het meest onnatuurlijke zou zijn om een volledig orkest toe te voegen, dat de zwaarte zou evenaren met een veerachtige subtiliteit, en dat is precies wat we hebben gedaan. We zijn allemaal opgegroeid met het luisteren naar het Smashing Pumpkins Mellon Collie dubbelalbum, en dit was een geweldige kans om even in die wereld te leven. We hopen dat onze fans bereid zijn om met ons in deze wereld van majesteit te stappen, zich mooi aan te kleden en luid te luisteren wanneer de lichten uitgaan.”

Beluister de georkestreerde versie van “The Storm” hieronder.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding