Betraying The Martyrs stopt ermee, brengt laatste single uit

Betraying The Martyrs stopt ermee, brengt laatste single uit

Betraying The Martyrs stopt ermee. De Franse metalcore band heeft dit bekend gemaakt op social media. Een laatste single genaamd “IRAE + THE VEIL” is gelijktijdig uitgebracht. Na een carrière van 15 jaar en meer dan 990 optredens over de wereld hebben de bandleden gezamenlijk besloten een punt achter het avontuur te zetten.

“Met veel emotie willen we graag onze allerlaatste creatie aan jullie presenteren, een 7 minuten durende muziekvideo die ons enorm veel inspanning heeft gekost om te maken. Een afscheidscadeau voor jullie allemaal om van te genieten.” laat de band weten in de beschrijving van de muziekvideo op YouTube.

In een statement op Facebook geeft de band meer inzicht in het besluit. “De economische situatie in de wereld van vandaag en voortdurende stijgingen van de kosten voor optredens (tijdens en direct na Covid) hebben een enorme tol geëist van ons allemaal, zowel financieel als individueel (fysiek en mentaal). We zijn eenvoudigweg tot de conclusie gekomen dat we niet langer de kracht hebben om samen verder te gaan. De afgelopen maanden hebben we geworsteld om als band te functioneren, om consensus te bereiken, unanieme beslissingen te nemen en allemaal dezelfde kant op te kijken.”

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding