Maak kans op tickets voor Blink-182 in Ziggo Dome door album te pre-orderen

blink-182


Maak kans op tickets voor Blink-182 in Ziggo Dome door album te pre-orderen

Heb jij nog geen kaarten voor het concert van Blink-182 in Ziggo Dome, en wil je graag het nieuwe album ‘One More Time…’ aan jouw collectie toevoegen? Dan is er een mooie winactie voor jou beschikbaar. Webwinkel Impericon geeft namelijk 5×2 tickets weg voor het concert op 8 oktober in Amsterdam.

Je maakt kans op een setje kaarten wanneer je voor 5 oktober het album vooruitbesteld via deze link. Heb je het album al voor deze actie gepre-ordered bij Impericon? Dan maak je ook kans.

Blink-182 Ziggo Dome tickets via Ticketmaster Resale

Naast de winactie worden er ook regelmatig kaarten aangeboden via Ticketmaster Resale. Dit is het officiële platform van Ticketmaster voor de doorverkoop van concertkaarten. Op het moment van schrijven is het goedkoopste kaartje beschikbaar voor €67,20. Bekijk het aanbod via deze link.

Nieuw album ‘One More Time’

Het legendarische trio van Blink-182 brengt op 20 oktober het nieuwe album ‘One More Time…’ uit. Het album bevat de singles “Edging” en “One More Time” en is het eerste album dat de band uitbrengt sinds de terugkeer van Tom DeLonge.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding