Webshop verkoopt vinyl met hoge kortingen

Webshop verkoopt vinyl met hoge kortingen

Wat is er beter dan je favoriete muziek releases op vinyl? Juist: Je favoriete muziek releases op vinyl kopen met korting. Één van de grootste merchandise bedrijven van Europa heeft op dit moment een groot aanbod aan vinyl releases in de uitverkoop van bands als Pierce The Veil, Crosses en Slipknot. Tijd om in te slaan dus. In dit artikel vind je een overzicht van in onze ogen de beste deals van Impericon’s vinyl sale.

Of Mice & Men – Bloom EP (van €13,99 voor €4,99)
Gelimiteerde versie van de Bloom EP van Of Mice & Men met daarop de nummers “Levee”, “Bloom” en “Pulling Teeth”. Voor maar €4,99 verkrijgbaar op 10″ splattered vinyl.

Pierce The Veil – The Jaws of Life (van €33,99 voor €14,99)
Het vijfde studioalbum van Pierce The Veil verscheen eerder dit jaar en is nu met meer dan 50% korting verkrijgbaar op goud gekleurd vinyl.

I Prevail – True Power (van €27,99 voor €19,99)
Verschenen in 2022 en ondersteund door de singles “Body Bag” en “Bad Things” mag het derde studioalbum ‘True Power’ van I Prevail niet ontbreken in je platenkast. Het betreft een limited edition op “Down to the bone” gekleurd vinyl. Hebben!

Stick To Your Guns – Spectre [incl. Live in Köln] (van €31,99 voor €9,99)
Een gekleurde dubbel LP van Stick To Your Guns met het in 2022 verschenen album ‘Spectre’ én een live opnames van het concert dat de band in 2019 in Keulen gaf. Nu verkrijgbaar voor 1/3e van de originele prijs: €9,99.

Asking Alexandria – See What’s On The Inside (van €24,99 voor €9,99)
Wederom een topdeal: Het in 2021 verschenen album ‘See What’s On The Inside’ van Asking Alexandria als gelimiteerde uitgave op wit vinyl. Bevat de single “Alone Again” die meer dan 20 miljoen streams op Spotify heeft.

Måneskin – Rush! gesigneerd (van €31,99 voor €27,99)
Heb jij het derde studioalbum van Eurovisie songfestival winnaars Måneskin nog niet in je collectie? Dan is heb je nu de mogelijkheid om dit te veranderen. Impericon heeft nog een aantal gesigneerde exemplaren op voorraad en geeft daar 13% korting op.

Naast deze zes deals zijn er in totaal 280 afgeprijsde vinyl releases te koop in de uitverkoop van Impericon. Bekijk hier alle releases in de sale.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding