Nothing More in februari naar Utrecht
Foto: Jody Dominigue

Nothing More


Nothing More in februari naar Utrecht

Nothing More heeft een Europese tour aangekondigd. De Grammy genomineerde band tourt in februari door ons continent en slaat daarbij Nederland niet over. Het viertal rondom frontman Jonny Hawkins trapt op 1 februari de Spirits European Tour 2024 af in Kopenhagen, Denemarken. Daarnaast heeft de band de deluxe versie van het album ‘Spirits’ uitgebracht.

Op 13 februari 2024 geeft Nothing More een concert in TivoliVredenburg, Utrecht. Kaarten voor het concert kosten €28,35 en zijn vanaf 27 september verkrijgbaar via de website van de concertzaal. Het voorprogramma wordt verzorgd door de Japanse metalband SiM. Meer informatie over het concert vind je hier in onze concertagenda.

De Amerikaanse band verheugt zich op de terugkeer naar Europa. “We zijn zo enthousiast om terug te keren naar Europa na een onvergetelijke zomer vol festivals daar. We brengen de volledige SPIRITS TOUR naar 15 headline shows in heel Europa en het Verenigd Koninkrijk, met steun van SiM, helemaal uit Japan, Siamese uit Kopenhagen en een paar shows met Vukovi uit Schotland! We krijgen ook de kans om acht shows te doen in arena’s als support voor een band waar we onlangs grote fans van zijn geworden, Electric Callboy! Electric Callboy’s party metalstijl gemengd met onze Diet-Prog-Alt-Metal-Rock sandwich belooft een onvergetelijke avond te worden en een onvergetelijke wintertournee in Europa!” vertelt Hawkins in een persbericht.

Ook heeft de band de deluxe versie van het album ‘Spirits’ uitgebracht via Better Noise Music. De release bevat live opnames die nog nooit eerder zijn gepubliceerd. Bekijk een video voor de live versie van titeltrack “Spirits” hieronder.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding