Attila frontman Chris Fronzak stelt zich kandidaat voor Amerikaanse verkiezingen

Attila


Attila frontman Chris Fronzak stelt zich kandidaat voor Amerikaanse verkiezingen

Chris Fronzak, bekend als frontman van Attila en MTV’s Made, stelt zich kandidaat voor de aankomende Amerikaanse verkiezingen. Dit heeft de zanger bekend gemaakt in een bericht op social media. Hij zal zich kandidaat stellen voor de Libertarische Partij.

In november 2024 zal Fronzak 35 jaar worden, wat de minimale leeftijd is om ingezworen te kunnen worden als president van de Verenigde Staten. De aankomende president zal vanaf 20 januari 2025 zijn werkzaamheden uit gaan voeren.

In een video die Fronzak gedeeld heeft op onder andere Instagram vertelt de zanger dat het de grootste dag van zijn leven is. “Mijn naam is Chris Fronzak en ik stel me kandidaat voor het presidentschap van de Verenigde Staten van Amerika. Ik ben geen politicus, maar laten we eerlijk zijn – de wereld is nog nooit geholpen door politici. De overheid is corrupt. We hebben geen behoefte aan nog meer politici die de show runnen. We hebben echte mensen nodig, echte kritische denkers. We hebben een kandidaat nodig die de Amerikaanse bevolking vertegenwoordigt.” vertelt Fronzak terwijl hij een blik bier opent. “Ik ben van niets gekomen en dankzij de Amerikaanse droom en mijn God gegeven talent, kon ik een rijkdom opbouwen. Ik wil Amerika een betere plek maken voor iedereen. Ik vertegenwoordig elke persoon in dit prachtige land, en ik wil ervoor zorgen dat jouw stem wordt gehoord. Daarom geloof ik dat je op mij moet stemmen om president van de Verenigde Staten van Amerika te worden.”

Op de kieslijst is de deelname van Chris Fronzak aan de Amerikaanse verkiezingen nog niet terug te vinden. Of de zanger dan ook serieus mee gaat doen valt nog niet te zeggen. Hij zal het op moeten gaan nemen tegen onder andere huidige president Joe Biden en oud-president Donald Trump.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding