Normandie kondigt album en Europese tour aan
Foto: Jacob Papinniemi

Normandie


Normandie kondigt album en Europese tour aan

Normandie heeft bekend gemaakt dat het nieuwe album ‘Dopamine’ op 4 februari zal verschijnen en kondigt een Europese tour aan. De tweede single van het album “Flowers For The Grave” is vanaf nu overal te beluisteren. Op 14 februari staat het Zweedse trio in Haarlem.

Geheel in het thema van het aankomende album lanceert Normandie de “Dopamine Clinic”. Op een speciale website kan je je inschrijven voor updates. Aan het begin van elke maand tot de release van het album verschijnt er een nieuw nummer via dit platform. Het nieuwe album telt in totaal 11 nummers en zal op 4 februari 2024 uitgebracht worden door Easy Life Records. De eerste twee tracks “Flowers For The Grave” en “Blood In The Water” zijn inmiddels op elk streaming platform te beluisteren. Bekijk de tracklist en artwork via deze pagina in onze release kalender.

Ter promotie van het nieuwe album gaat Normandie op tour door Europa. Op 10 februari zal de tour afgetrapt worden met een optreden in Parijs, waarna optredens in onder andere Frankfurt, Londen en Praag volgen. Op 14 februari 2024 staat Normandie in Nederland met een optreden in het Haarlemse Patronaat. Tickets kosten €23,50 en zijn verkrijgbaar via deze link.

Beluister “Flowers For The Grave” hieronder.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding