Bad Wolves deelt nieuwe single en geeft details over album

Bad Wolves


Bad Wolves deelt nieuwe single en geeft details over album

Bad Wolves heeft vandaag de nieuwe single “Legends Never Die” uitgebracht. Het nummer is afkomstig van het aankomende studioalbum ‘Die About It’. De groep – bestaande uit John Boecklin (drums), Daniel “DL” Laskiewicz (leadzang), Doc Coyle (leadgitaar, achtergrondzang) en Kyle Konkiel (bas, achtergrondzang) – begint een nieuw hoofdstuk op hun eigen voorwaarden met hun vierde album, dat op 3 november wordt uitgebracht via Better Noise Music.

“We hebben onszelf zeker uitgedaagd om te experimenteren, maar we hebben toch een zwaardere rand behouden,” merkt Boecklin op. “We hebben veel tijd besteed aan het zorgen dat deze nummers niet allemaal hetzelfde waren, wat voor ons belangrijk was. We probeerden de mogelijkheden van wat je met zware muziek kunt doen, te verkennen. Dit is zo’n frisse start als je kunt krijgen op je vierde album.”

“Niemand is tegen enig idee in de studio,” zegt frontman DL. “Dat is het mooiste hieraan. Er zijn geen beperkingen. We gingen naar de uitersten van het hele zachte en het extreme. We hebben er een punt van gemaakt om ons los te maken van het verleden en dit ons eigen te maken.”

De tracklist van het album, pre-order informatie en de cover art bekijk je op deze pagina in onze release kalender.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding