Win 2×2 tickets voor While She Sleeps in 013
Foto: Giles Smith

While She Sleeps


Win 2×2 tickets voor While She Sleeps in 013

De Britse metalcoreband While She Sleeps blaast dit jaar 15 kaarsjes uit en komt dat op 29 september vieren in 013. Samen met support acts Bury Tomorrow en Polaris is de line-up van het concert compleet en zal de Tilburgse zaal vakkundig verbouwd worden. Een avond die jij als echte metalcore liefhebber niet mag missen.

In samenwerking met 013 geeft DutchScene 2×2 tickets weg voor dit concert. Het is de enige clubshow die While She Sleeps dit jaar nog in Nederland gaat geven, hier moet je zeker bij zijn!

Maak kans op 2×2 vrijkaarten voor While She Sleeps in 013

Meedoen aan de winactie is simpel en kan via Instagram. Volg @DutchScene op Instagram, like deze post en tag in de comments een vriend(in) die je graag mee zou willen nemen naar het concert. Wanneer je de post deelt in je story maak je extra kans.

Zeker zijn van While She Sleeps tickets voor 013?

Wil je zeker weten dat je op 29 september bij het concert in Tilburg kan zijn? Koop dan nu voor €29,30 tickets voor While She Sleeps in 013 via Ticketmaster.

Actievoorwaarden:

De winactie loopt tot zondag 10 september 2023. De winnaars krijgen bericht via Instagram. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Als je binnen 48 uur niet reageert worden je tickets weggegeven aan een andere deelnemer. Tickets zijn niet overdraagbaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Meta, Instagram en/of Facebook zijn niet geaffilieerd met deze winactie. Geen aankoop verplicht voor deelname.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding