Trash Boat in Dynamo

Trash Boat in Dynamo

Op een mooie herfstdag, 19 oktober j.l., stonden de mannen van Trash Boat in de Kelder van Dynamo. Voor de Die Hard poppunk fans een mooie afterparty na de show van Neck Deep die twee dagen eerder was.

De jonge tieners uit Breda van THE SPVRK openen deze avond een nog maar half volle kelder. Ze hebben door hulp van crowd funding eind 2016 hun debut album uitgebracht. Ondanks dat ze nog best nieuw zijn hebben ze al best wat show ervaring. De band doet zeker hun best, maar helemaal overtuigen doen ze niet.

Waar bij THE SPVRK de aandacht nog wel eens wordt verloren weten de mannen van Mountains to Move langer te boeien. De kelder in Dynamo vult zich steeds meer. De heren uit ons favoriete frietland spelen hun catchy nummers van hun EP Cotard met veel passie live. De combinatie van ruig gitaarspel en emotionele lyrics vormen een sterk geheel. Een korte cover “Closer” van The Chainsmokers tussendoor is aangenaam om te horen. Mountains To Move is een band die je zeker moet volgen.

Wanneer Trash Boat het podium betreedt is het publiek er helemaal klaar voor. Bij de eerste noot van gaat iedereen los. Bij de laatste “Tring Quarry” van hun laatste album Nothing I Write You Can Change What You’ve Been Trough gaat het publiek helemaal uit zijn plaat. Het is duidelijk waar iedereen de avond op heeft gewacht. Jammer genoeg is zanger Tobi Duncan niet duidelijk te horen, wat overstemd wordt door de fans die zowat in zijn microfoon meezingen. Wanneer ze hun wat oudere nummer “Boneless” spelen ontstaat de eerste moshpit. Na een tijdje wordt er een T-shirt van Justin Bieber naar Tobi gegooid. Hij twijfelt geen moment om van shirt te wisselen.

De avond kan omschreven worden als een geweldige poppunk avond in Dynamo’s kleine kelder. De interactie tussen de band en publiek was prachtig om te zien. De beste afterparty die de fans van Neck Deep konden wensen.

 

 

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding