You Me At Six in Dynamo

You Me At Six in Dynamo

De herfstvakantie is goed gevuld met een aantal mooie concerten. Afgelopen vrijdag was het tijd voor de Engelse mannen van You Me At Six in Dynamo te Eindhoven.

Het is aan de mannen van The Overslept om deze avond te openen. Voor iedereen die van een goede boyband houdt, zijn ze geen onbekende meer. Zeker niet bij een grote groep tienermeiden vanavond. Veel nummers worden goed meegezongen. Waar Jasper Mook de vorige keer de plank mis sloeg, is dat bij The Overslept zeker niet het geval. De nummers mogen soms wat simpel overkomen, maar hey? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan moet het motto van de band zijn.

Daarna is het tijd voor  You Me At Six. De set wordt afgetrapt met  “Spell it Out” van hun nieuwe album Night People. Meteen gaat er een horde telefoons de lucht in. Voor veel fans is het belangrijk om alles van deze avond later nog eens her te beleven. Gelukkig is het deze keer een stuk koeler in de uitverkochte zaal. De laatste keer was de airco namelijk kapot.

Na het rustige en kwestbare “Spell It Out” knallen ze hun klassieker “Bite My Tongue’’ de zaal in. Het blijkt dat ook voor de fans van het eerste uur een mooie avond staat te wachten.  De setlist bestaat uit een groot aantal nummers van de voorgaande albums.  De mannen spelen alles zuiver en met veel speel plezier. Je kan duidelijk zien dat ze al een aantal jaren meegaan en vele muzikale kilometers hebben gemaakt. Ook de nieuwe nummers worden live, naast de oude, toch wel door iedereen goed ontvangen.

Bij de laatste nummers:”Underdog” en “Room To Breathe” ontstaat er zelfs een moshpit in een groot deel van de zaal. Goed nieuws, want  You Me At Six gaat zeker nog een aantal jaren door. Ze beginnen binnenkort zelfs met het opnemen van een nieuw album.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding