Win 1×2 tickets voor Skinny Lister in Sugarfactory!

Win 1×2 tickets voor Skinny Lister in Sugarfactory!

Folkband Skinny Lister komt op 27 oktober naar de Sugarfactory in Amsterdam om ons te trakteren op een feestje vol met idyllische ballads en heerlijke pubsongs. Na onder andere de support te hebben verzorgd voor bands als Flogging Molly en Dropkick Murphys, doen zij deze maand Europa aan met een eigen tour. De support deze avond zal verzorgd worden door Beans on Toast, een singer-songwriter die politieke problemen op eigenwijze en humoristische manier aan de tand voelt. Kortom, een avond vol ouderwets plezier met eventueel een biertje in de hand.

Wij mogen in samenwerking met de Sugarfactory 1×2 vrijkaarten weggeven voor deze show, om samen met je vriend of vriendin te genieten van deze twee artiesten. Check de website van Sugarfactory voor meer info, of om jezelf te verzekeren van een kaartje.

Wat moet je doen?

Stap 1 – Like Dutchscene op Facebook

Stap 2 – Comment in dit bericht met wie en waarom jij moet winnen.

De winactie loopt tot woensdag 25 oktober. De winnaars krijgen bericht op Facebook. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Tickets zijn niet overdraagbaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding