Overzicht met albumreleases van juli

Overzicht met albumreleases van juli

Vorige maand was een mooie muziekmaand met onder andere de nieuwe platen van All Time Low, Royal Blood, Halsey, Stone Sour en Rise Against. Het begin van juli zakt daarentegen wat in, maar gelukkig kunnen we tegen het einde van de maand weer genieten van toffe nieuwe albumreleases.

Maandelijks zet DutchScene een overzicht van de vetste albums die nog moeten verschijnen op een rijtje. Bekijk hieronder wat je deze maand kunt verwachten.

14/07 Silverstein – Dead Reflection

De Canadese post-hardcoreband Silverstein komt halverwege juli met een nieuwe plaat, getiteld Dead Reflection. Dit is inmiddels het achtste studioalbum van de band en tevens de opvolger van het in 2015 verschenen I Am Alive In Everything I Touch. Inmiddels zijn er al meerdere tracks van het album te beluisteren, waaronder “Retrograde”. Deze track beluister je hierboven!

21/07 In This Moment – Ritual

Eind juli komt de Amerikaanse metalband In This Moment met haar zesde studioalbum. De plaat draagt de naam Ritual. Het is de eerste release van de band sinds voormalig drummer Tom Hane de band in 2016 heeft verlaten en vervolgens werd vervangen door Kent Diimmel. Inmiddels zijn er al meerdere singles voor het album uitgebracht, waaronder de bovenstaande track “Oh Lord”.

28/07 Arcade Fire – Everything Now

Everything Now is de titel van het aankomende vijfde studioalbum van de Canadese indierockers in Arcade Fire. De plaat is de opvolger van het in 2013 verschenen Reflektor. De plaat verschijnt aan het einde van de maand, maar we kunnen alvast een voorproefje krijgen via de singles die zijn uitgebracht. Benieuwd? Beluister dan alvast titeltrack “Everything Now”!

Overige releases:

07/07 Haim – Something To Tell You
21/07 Lana Del Rey – Lust For Life
21/07 Foster The People – Sacred Hearts Club
21/07 Goldfinger – The Knife
28/07 Cage the Elephant – Unpeeled
28/07 Bullet For My Valentine – Live From Brixton: Chapter Two
28/07 Milk Teeth – Be Nice

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding