Five Finger Death Punch kapt show ruziënd af, kondigt tour aan

Five Finger Death Punch


Five Finger Death Punch kapt show ruziënd af, kondigt tour aan

Narigheid alom, tijdens de show van Five Finger Death Punch in Tilburg gisteren (12 juni). In de 013 zijn de mannen van de Amerikaanse metal-formatie ruziënd van het podium afgelopen. 3000 bezoekers werden verbaasd en verontwaardigd achtergelaten.

Het Brabants Dagblad meldt dat het vijftal, dat eerder deze maand nog op Pinkpop stond, uit de maat speelde, tussen de nummers van het podium verdween en dat het optreden zelf nog geen uur duurde.

Of er backstage daadwerkelijk met gitaren werd gegooid is niet duidelijk, maar er is wel beeldmateriaal van een sacherijnige frontman, Ivan Moody, die aangeeft dat de dramatische show in de 013 wel eens zijn laatste bij de band zou kunnen zijn:

Het Brabants Dagblad is in gesprek gegaan met 013 programmeur Ruud Lemmen. Hij heeft het volgende over te zeggen:

 ,,Dit zijn geen shows die wij in onze zaal willen zien. We verwachten van een grote band als deze een kwalitatief goed optreden en dat hebben ze bij lange na niet gegeven. We kunnen ons de teleurgestelde reacties dan ook zeer goed voorstellen.”

Om de verwarring nog even te vergroten, heeft de band vandaag besloten een nieuwe tour aan te kondigen. Volgens organisator MOJO stond het concert al in de planning voor het drama gisteren plaatsvond, maar geeft aan dat ze wel in gesprek gaan met de band om situaties als die in 013 te voorkomen.

Five Finger Death Punch staat, vooralsnog mét Ivan Moody, op 14 december in de Lotto Arena te Antwerpen, en een dag later in Amsterdamse AFAS Live.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding