Overzicht met albumreleases van juni

Overzicht met albumreleases van juni

De hoge temperaturen van de afgelopen dagen liegen er niet om: de zomer staat voor de deur. Gelukkig gaat de maand juni gepaard met een hoop toffe nieuwe albums om de zomer knallend mee in te luiden. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe releases van All Time Low, Halsey en Royal Blood!

Maandelijks zet DutchScene een overzicht van de vetste albums die nog moeten verschijnen op een rijtje. Bekijk hieronder wat je deze maand kunt verwachten.

02/06 All Time Low – Last Young Renegade

Begin juni komt de Amerikaanse rockband All Time Low met haar zevende studioalbum, getiteld Last Young Renegade. Het is de eerste release van de band onder het platenlabel Fueled By Ramen. Vocalist/gitarist Alex Gaskarth liet in een interview met Alternative Press weten dat de band met deze plaat een wat donkerdere richting op gaat. De eerste single verscheen op 18 februari en is getiteld “Dirty Laundry”. Je beluistert ‘m hierboven!

09/06 Rise Against – Wolves

De punkrockers in Rise Against komen op 9 juni met hun achtste studioalbum. De plaat heeft de naam Wolves en draagt, net als de voorgaande releases van de band, een politieke lading. Wolves is vooral ingestoken op de presidentsverkiezingen van vorig jaar, waarbij tracks als “How Many Walls” en “Welcome To The Breakdown” zich verzetten tegen het presidentschap van Donald Trump. Beluister hierboven alvast de lead single van de plaat, genaamd “The Violence”!

16/06 Royal Blood – How Did We Get So Dark?

Het Britse rockduo Royal Blood is in slechts een paar jaar uitgegroeid tot een groot succes. Hoewel de heren eind vorige maand nog in het Paradiso speelden, staan ze later dit jaar in AFAS Live. In juni komen de twee met hun tweede studioalbum, getiteld How Did We Get So Dark? De eerste track voor het album draagt de titel “Where Are You Now?” en is hierboven te beluisteren.

Overige releases:

02/06 Alt-J – Relaxer
02/06 Bleachers – Gone Now
02/06 Halsey – Hopeless Fountain Kingdom
02/06 London Grammar – Truth is a Beautiful Thing
02/06 Flogging Molly – Life is Good
09/06 Rancid – Trouble Maker
09/06 The Birthday Massacre – Under Your Spell
09/06 Nickelback – Feed the Machine
09/06 Volumes – Different Animals
16/06 Lorde – Melodrama
16/06 CKY – The Phoenix
16/06 Hey Violet – From the Outside
23/06 Imagine Dragons – Evolve
30/06 Stone Sour – Hydrograd
30/06 The Acacia Strain – Gravebloom

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding