Fotoverslag: De wedergeboorte van UnderØATH

Underoath


Fotoverslag: De wedergeboorte van UnderØATH

In 2013 werd het opeens stil rond UnderØATH, toen de Amerikaanse metalcore band aankondigde ermee te stoppen. Die pauze heeft gelukkig niet lang geduurd, en die jaren dat ze weg zijn geweest hebben ze gebruikt om zichzelf alleen maar beter te maken. Voor het eerst sinds 2011 is de band weer terug in Nederland voor een bomvolle show in de Melkweg in Amsterdam.

Voor de grote reünietour heeft de band het ietsjes anders aangepakt. In plaats van een “normale” tour of een greatest hits tour te doen, viert de band het tienjarige jubileum van Define The Great Line. En aangezien They’re Only Chasing Safety nooit een jubileumtour heeft gehad, doen ze die er ook maar bij. De twee succesvolle albums die post-hardcore en metalcore een nieuwe definitie gaven worden deze avond beide van voor naar achter in hun totaliteit uitgevoerd. Van “Young & Aspiring” via “It’s Dangerous Business Walking Out Your Front Door”, door naar “In Regards To Myself” en natuurlijk de onmisbare “Writing On The Walls”, alle tracks, groot of klein, komen voorbij.

Deze special avond, met niemand minder dan mewithoutYou in het voorprogramma, mocht natuurlijk niet gemist worden. Bekijk hieronder onze foto’s van deze unieke gebeurtenis.

mewithoutYou


UnderØATH

 

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding