Overzicht met albumreleases van mei

Overzicht met albumreleases van mei

Vorige maand kregen we onder andere de nieuwe platen van Gorillaz, New Found Glory en Falling In Reverse voorgeschoteld, maar ook in mei komen er weer veel toffe albums uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwe Paramore, of Linkin Park?

Maandelijks zet DutchScene een overzicht van de vetste albums die nog moeten verschijnen op een rijtje. Bekijk hieronder wat je deze maand kunt verwachten.

12/05 Paramore – After Laughter

After Laughter is de titel van het vijfde studioalbum van Paramore. Slechts een paar weken geleden werd het album officieel onthuld, samen met de eerste single genaamd “Hard Times”. Frontvrouw Hayley Williams heeft in een interview met iHeartRadio aangegeven dat de titel van het album afgeleid is van de gezichtsuitdrukking die mensen hebben nadat ze hebben gelachen. Beluister de eerste track hierboven alvast!

19/05 Linkin Park – One More Light

Deze maand komt het zevende studioalbum van Linkin Park uit, genaamd One More Light. De eerste single, met de titel “Heavy”, verscheen afgelopen februari. Benieuwd? Je kan de track hierboven beluisteren. En wist je dat dit het eerste album van Linkin Park is, dat over een titel track beschikt?

19/05 Papa Roach – Crooked Teeth

Het negende studioalbum van de Amerikaanse rockers in Papa Roach draagt de naam Crooked Teeth en komt aan het einde van deze maand uit. Op dit moment zijn er al vijf tracks van het album uitgebracht, waarvan de titeltrack “Crooked Teeth” de eerste was. Je kan ‘m hierboven beluisteren!

Overige releases:
05/05 At the Drive In – in•ter•a•li•a
05/05 Kasabian – For Crying Out Loud
05/05 Motionless in White – Graveyard Shift
12/05 Machine Gun Kelly – Bloom
12/05 Satellite Stories – Young Detectives
12/05 Seether – Poison the Parish
19/05 Blink 182 – California DLX
19/05 DragonForce – Reaching Into Infinity
19/05 Miss May I – Shadows Inside
19/05 Rammstein – Rammstein: Paris (DVD)

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding