Win 2×2 tickets voor Beartooth in Effenaar

Beartooth


Win 2×2 tickets voor Beartooth in Effenaar

Beartooth. Een van de bands die in nog geen drie jaar van 0 naar 100 is gegaan. SickDisgusting en Aggressive zijn de titels van de keiharde platen die de metalcore band heeft vooruit gebracht. Frontman Caleb Shomo wilde na Attack! Attack! iets voor zichzelf starten, en via die weg heeft hij het meer dan duidelijk al ver geschopt. Op dinsdag 30 mei zouden de heren samen met de indrukwekkende Sylar en Ocean Grove (serieus, check deze bands) in Dynamo, Eindhoven staan. Deze show verkocht echter zo snel uit, dat er besloten is te verhuizen naar de iets grotere Effenaar. Hier zal het feest eind mei losbarsten.

In samenwerking met Dynamo en Effenaar mag DutchScene voor deze show 2×2 tickets weggeven. Geen smoesjes meer van “ja, maar het is al uitverkocht” of “ja, maar ik heb geen geld” – hier moet je bij zijn.

Aangezien de show al snel uitverkocht was, en de band zelfs helemaal in Friesland een zaal kan uitverkopen, is het misschien slimmer om niet lang te wachten. Wil je er dus heel zeker bij zijn? Haal dan je ticket bij Dynamo.


Deze winactie is verlopen. Winnaars hebben bericht ontvangen.


Zo maak je kans op een paar van deze tickets. 

Stap 1 – Like DutchScene op Facebook.

Stap 2 – Like deze afbeelding en plaats in een reactie op de afbeelding een foto van een beer. Of een tand. Of een berentand. Photoshop Beartooth in een dierentuin voor bonuspunten. Of bij de tandarts.

Stap 3 – Vraag je vrienden of ze alsjeblieft je comment willen liken. 1 paar tickets gaat naar de populairste inzending, het andere paar tickets gaat naar een willekeurig getrokken deelnemer.

Moge de beste winnen.

De winactie loopt tot zondag 21 mei. De winnaars krijgen bericht op Facebook. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Als je binnen 24 uur niet reageert heb je pech, want dan verloten we je tickets lekker opnieuw. Tickets zijn niet overdraagbaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding