Linkin Park deelt een nieuwe samenwerking met Stormzy en Pusha T

Linkin Park


Linkin Park deelt een nieuwe samenwerking met Stormzy en Pusha T

De heren van Linkin Park hebben vandaag de derde single van hun aankomende album One More Light gedeeld. Op deze nieuwe track, genaamd “Good Goodbye”, zijn naast de jongens van Linkin Park ook twee gastverschijningen te horen van de Britse grime artiest Stormzy en de Amerikaanse rapper Pusha T.

Net als de voorgaande singles “Heavy” en “Battle Symphony” is deze nieuwe track ook een teken van de nieuwe sound van Linkin Park. Eerder is er veel kritiek geweest van fans vanwege de nieuwe pop-sound van de band in tegenstelling tot de nu-metal en hard rock van voorgaande albums. Aan de andere kant wordt Linkin Park erg geprezen voor het constant uitproberen van nieuwe ideeën. Op deze nieuwe track horen we voor het eerst weer de raps van Mike Shinoda.

Enkele dagen geleden postte de band de songteksten van “Good Goodbye” op de site Genius.com, waar de band ook kort de betekenis van het nummer toelicht. Mike Shinoda vertelt:

“I’m a basketball fan. When I was writing this song, I wanted to capture that moment at the game when someone fouls out, and the cheerleaders sing and kick out the ejected player.”

Zanger Chester Bennington vult aan:

“We wanted this song to apply to two things at the same time: someone getting kicked out of a game, and someone getting out of a bad relationship.”

Beluister de nieuwe track hieronder.

One More Light wordt het zevende studio-album van de Amerikaanse rock band. Deze zal vanaf 19 mei in de winkels liggen via Warner Bros Records. Op 20 juni speelt de band in Ziggo Dome, met Sum 41 in het voorprogramma.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding