Kensington kondigt alvast hun clubtour voor 2018 aan

Kensington


Kensington kondigt alvast hun clubtour voor 2018 aan

Normaal gesproken zijn de heren van Kensington alleen te vinden op festivals en hun enorme uitverkochte Ziggo Dome shows, maar een van ’s Nederlands meest succesvolle bands van dit moment heeft weer een clubtour aangekondigd. Deze vindt wel pas in februari en maart 2018 plaats, dus je zult nog even moeten wachten wil je ze in een wat kleinere zaal zien.

De band zal 8 verschillende podia door heel Nederland betreden, namelijk: Paradiso in Amsterdam, de Melkweg in Amsterdam, Limburgzaal in Heerlen, Doornroosje in Nijmegen, de 013 in Tilburg, het Paard van Troje in Den Haag, TivoliVredenburg in Utrecht en tenslotte de Oosterpoort in Groningen.

Bekijk in de tweet van de band hieronder op welke data deze shows zijn.

Heel veel tijd om te kijken of je een plekje in je agenda hebt, krijg je niet. De voorverkoop voor al deze shows begint al volgende week vrijdag om 10 uur. Via de site van Kensington krijg je een mooi overzicht van de verkooppunten.

In de tussentijd is Kensington nog op een paar festivalletjes te vinden. Ze staan bijvoorbeeld dit weekend op Paaspop en volgende week zijn ze bij de 3FM Awards. Verder kun je de band nog vinden op Pinkpop, Concert At Sea, Sziget en Appelpop. En natuurlijk vijf keer in de Ziggo Dome, maar daar zijn geen kaarten meer voor verkrijgbaar.

Beluister hieronder “Bridges”.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding