Win 2×2 tickets voor SayWeCanFly in Dynamo

SayWeCanFly


Win 2×2 tickets voor SayWeCanFly in Dynamo

Het hoeft niet altijd hard te gaan, dacht Braden Barrie, oftewel SayWeCanFly. De Canadese singer-songwriter en hartenveroveraar komt zijn kunstje op zondag 7 mei vertonen in de kelder van Dynamo. Met de Storyteller Unplugged tour reist hij door Europa en de Verenigde Staten, en elke avond zal gevuld worden met extra lange sets, verzoeknummers, vraag- en antwoordsessies, gloednieuw materiaal en nog veel meer. Voor de show in Eindhoven wordt er ook plaats gemaakt voor een singer-songwriter van eigen bodem, Jasper Mook. Kortom, meer dan genoeg redenen om erbij te zijn.

In samenwerking met Dynamo mogen we daarom 2×2 tickets weggeven voor deze show. Zo kun je er samen met een vriend of vriendin gratis bij zijn. Check de site van Dynamo voor meer info, of als je toch zeker wil zijn van een kaartje.


Dit moet je doen om kans te maken op twee tickets.

Stap 1 – Like DutchScene op Facebook.

Stap 2 – Like & share deze afbeelding. Zorg ervoor dat je de afbeelding openbaar deelt, anders kunnen wij je deelname niet zien en maak je dus ook geen kans.

Bekijk hieronder de tourvideo van SayWeCanFly.

De winactie loopt tot zaterdag 29 april. De winnaars krijgen bericht op Facebook. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Tickets zijn niet overdraagbaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding