Overzicht met albumreleases van april

Overzicht met albumreleases van april

Het is de afgelopen paar maanden wat stil geweest rondom de albumreleases, maar in april lijkt daar verandering in te gaan komen. Zo komen onder andere de nieuwe Falling In Reverse, New Found Glory en Gorillaz deze maand in de winkels te liggen!

Maandelijks zet DutchScene een overzicht van de vetste albums die nog moeten verschijnen op een rijtje. Bekijk hieronder wat je deze maand kunt verwachten.

07/04 Falling In Reverse – Coming Home

We trappen de maand af met het vierde studioalbum van de Amerikaanse rockband Falling In Reverse, genaamd Coming Home. Het is de opvolger van Just Like You, dat in 2015 verscheen. Op dit moment zijn er al drie tracks van het nieuwe album uitgebracht, namelijk “Coming Home”, “Loser” en “Broken”. De laatste daarvan beluister je hierboven!

28/04 New Found Glory – Makes Me Sick

Aan het einde van deze maand komt het negende studioalbum van de Amerikaanse poppunkband New Found Glory uit. De plaat draagt de naam Makes Me Sick en is de opvolger van het in 2014 verschenen Resurrection. Afgelopen februari verscheen de eerste single voor het nieuwe album, getiteld “Happy Being Miserable”. Je kan de nieuwe track hierboven alvast beluisteren!

28/04 Gorillaz – Humanz

Fans van Gorillaz kunnen hun hart ophalen: na een hiatus van vijf jaar verschijnt deze maand het nieuwe album genaamd Humanz. Volgens Damon Albarn, mede-oprichter van de virtuele band, zijn de nieuwe tracks te beschrijven als “upbeat, humoristisch en positief”. Benieuwd? Beluister dan hierboven alvast de track “We’ve Got The Power”!

Overige releases:

07/04 The Maine – Lovely, Little, Lonely
07/04 Dead By April – Worlds Collide
07/04 Deez Nuts – Binge & Purgatory
07/04 Cold War Kids – L.A. Divine
07/04 The Royal – Seven
14/04 Babymetal – Live At Tokyo Dome CD/DVD
20/04 Dock 83 – Ceylon
21/04 Incubus – 8
21/04 Maxïmo Park – Risk To Exist
21/04 While She Sleeps – You Are We
28/04 Kasabian – For Crying Out Loud
28/04 All That Remains – Madness
28/04 Between The Buried And Me – Coma Ecliptic Live DVD

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding