State Champs komt met een deluxe album én een full-length DVD

State Champs


State Champs komt met een deluxe album én een full-length DVD

De heren van State Champs brachten in 2015 hun laatste studio-album Around The World And Back uit, dus het werd wel eens tijd om met iets nieuws aan te komen. Het Amerikaanse pop-punk vijftal heeft zojuist de deluxe editie van het album aangekondigd. Hierop staan twee compleet nieuwe tracks en twee akoestische en twee live nummers.

Daarnaast zal de deluxe uitvoering voorzien worden van een DVD vol documentairemateriaal en live beelden. Check de trailer hieronder.

Around The World And Back – Deluxe Edition verschijnt vanaf 5 mei via Pure Noise Records. Ook zal de band om middernacht (Amerikaanse tijd) één van de twee nieuwe nummers online zetten. Vanaf dat moment is het album ook vooruit te bestellen.

In juni keert State Champs tweemaal terug naar Nederland om shows te spelen. De band staat op 1 juni naast o.a. Pierce The Veil, Sleeping With Sirens, Issues en Crown The Empire op The Powerfest in de Melkweg. Op 10 juni staan ze in het voorprogramma van Good Charlotte, wederom met Sleeping With Sirens en Issues in TivoliVredenburg.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding