Silverstein speelt 14 shows in Duitsland maar helemaal geen hier

Silverstein


Silverstein speelt 14 shows in Duitsland maar helemaal geen hier

Groot nieuws voor fans van Silverstein! Tenminste… als je in Duitsland woont. De Canadese post-hardcore band gaat dit najaar op een twee weken durende vakantie bij onze oosterburen, zonder een show in Nederland, Frankrijk, Oostenrijk, of welk ander Europees land dan ook te spelen.

De band kondigt deze tour aan als de “#ForTheFans Tour” en vertelt, in het Duits, dat de fans alles voor de band betekenen. De Britse band Trash Boat zal Silverstein tijdens deze tour vergezellen.

Nederlandse fans die dichtbij de oostgrens wonen vinden misschien nog vrede bij de shows in Keulen, Münster of Bremen. Voor de overige steden, en de data van de shows, check onderstaande tweet van de band.

Afgelopen november speelde Silverstein nog een show in Nederland, samen met onder andere The Devil Wears Prada en Memphis May Fire. Ook bracht de band eind 2016 hun single “Ghost” uit, wat zal verschijnen op hun aankomende studio-album. Dit album zal ergens dit jaar uit worden gebracht. Of er dan wel weer een Nederlandse show bij zit, blijft nog de vraag.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding