Win 2×2 tickets voor 2 Years To Apocalypse + het aankomende debuutalbum The Midas Touch

2 Years To Apocalypse


Win 2×2 tickets voor 2 Years To Apocalypse + het aankomende debuutalbum The Midas Touch

Al een paar jaartjes houden we een oogje in het zeil als het aankomt op de Amsterdamse metalcore band 2 Years To Apocalypse. Anno 2017 werpt het veelbelovende vijftal de vruchten af en bereiken ze een mijlpaal waar veel jonge bands niet eens aankomen – een eigen full-length debuutalbum. The Midas Touch, gevuld met metalcore waarbij mannelijke en vrouwelijke vocalen zich keer op keer afwisselen, zal vanaf 24 maart verkrijgbaar zijn via Smithsfoodgroup DIY.

De dag erna zal het album gepresenteerd worden in een speciale albumreleaseshow in de intieme Theaterzaal van de Melkweg in Amsterdam. Hierbij zal het voorprogramma verzorgd worden door To The Wolves en Athena’s Word. DutchScene mag voor deze show 2 paar tickets voor deze bijzondere albumreleaseshow weggeven, plus twee exemplaren van het nieuwe debuutalbum.

Wil je liever zeker zijn van een ticket? Haal ze dan via de site van Melkweg.


Twee tickets en een album scoren is erg simpel, dit is wat je moet doen.

Stap 1 – Like DutchScene op Facebook

Stap 2 – Like deze afbeelding en tag een vriend of vriendin met wie jij gratis naar de show wil gaan. Zet je reactie in de comments van de afbeelding, niet hieronder op deze pagina.

That’s it! Beluister hieronder “Harvesters”, afkomstig van het nieuwe album.

De winactie loopt tot dinsdag 21 maart. De winnaars krijgen bericht op Facebook. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Er worden in totaal twee (2) winnaars geselecteerd die beiden een pakket krijgen bestaande uit twee (2) tickets voor de show op 25 maart en één (1) exemplaar van het album The Midas Touch. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding