Paramore heeft de tracklist voor het nieuwe album laten registreren

Paramore


Paramore heeft de tracklist voor het nieuwe album laten registreren

Hou je vast.

Paramore is de laatste tijd druk bezig geweest met het aankomende vijfde studio-album. Sinds de release van het vorige album Paramore in 2013 is er ontzettend veel gebeurd binnen de band, dus de nieuwe plaat heeft lang op zich moeten wachten. Maar nu lijken we langzaam steeds dichterbij te kruipen.

Een fanaccount op Twitter, @TheParamoreBand, heeft een Tweet naar buiten gebracht waarin ze vertellen dat Paramore twaalf nieuwe nummers heeft geregistreerd bij ASCAP (American Society of Composers, Authors and Publishers). ASCAP is een organisatie die ervoor zorgt dat het copyright van artiesten beschermd wordt, en de meeste bands nemen deze stap voordat ze hun muziek uitbrengen.

Volgens het account zijn de volgende titels geregistreerd:

Verdere details voor het album blijven nog een groot mysterie, maar het zal niet lang meer op zich laten wachten. De informatie uit bovenstaande tweet kan bevestigd worden door de database van ASCAP.

Dit is het eerste album waarbij oud-drummer Zac Farro weer zal drummen sinds Brand New Eyes, en het is het eerste album sinds All We Know Is Falling zonder bassist Jeremy Davis. Net als het voorgaande album zal deze plaat ook worden geproduceerd door Justin Meldal-Johnsen.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding