Meet: Jason Waterfalls

Meet: Jason Waterfalls

Maak kennis met Jason Waterfalls. Dit rockende viertal maakt grote punk-achtige tracks alsof ze recht vanuit het hart van de Verenigde Staten komen, maar niets is minder jaar. Deze vier heren komen “gewoon” uit Utrecht, en zijn sinds 2014 bij elkaar nadat hun voorgaande pop-punk band Deviation uit elkaar viel. Sindsdien zijn ze doorgegaan met hun eigen ontwikkeling en hebben ze enkele stevige maar catchy nummers geschreven.

Eerder deze week bracht de band hun tweede single ooit uit, genaamd “Burn”. We vroegen de band wat de inspiratie achter de track was en wat de band nog allemaal in petto heeft voor de toekomst.

“Burn” is geschreven in een periode waarin we als band, maar ook individueel door heftige tijden heen gingen, zowel in positieve als negatieve zin. Wanneer alles dreigt te veranderen of aan het wankelen is, is het soms het makkelijkste om je spullen te pakken, je schepen achter je te verbranden en iets nieuws te beginnen. Maar uiteindelijk kan je ook niet overal van weglopen en zal je je verantwoordelijkheid moeten nemen om dingen op te lossen.

“Burn” is de eerste single in een reeks tracks die wel dit jaar in waves willen uitbrengen. Gezamenlijk zullen die het debuutalbum gaan vormen. In veel van deze tracks komt de thematiek van “Burn” terug; het moeten dealen met verlies en veranderingen en de twijfels die daarmee gepaard gaan.
De volgende single en daarmee de eerste wave, zal vermoedelijk begin mei uitkomen.

Bekijk en beluister “Burn” hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=NIfRXpY7nOk

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding