Er is nu ook een kaartspel van La Dispute

La Dispute


Er is nu ook een kaartspel van La Dispute

Als ik zeg La Dispute, dan is het eerste waar de meesten aan zullen denken de poetische post-hardcore muziek, nummers als “King Park” en “Such Small Hands”, en ga zo maar door. Het laatste waar je aan zou denken zou wel een kaartspel zijn. Maar toch, in het rijtje van bands met bizarre merch-items schuift nu ook de Amerikaanse band aan met hun eigen kaartspel.

Het doel van het kaartspel “Carder Harmonies” is om zelf je eigen La Dispute-setlist samen te stellen. In het deck zit een kaart voor elk nummer dat de band ooit heeft uitgebracht sinds Vancouver. Door kaarten strategisch te plaatsen kunnen spelers meer of minder punten scoren.

Bassist Adam Vass, bedenker van het spel, legt in een tutorial op YouTube uit hoe het spel gespeeld moet worden. Ook is er een variant op het spel dat met twee spelers gespeeld kan worden – hiervoor schakelt Adam de hulp in van frontman Jordan Dreyer.

Het kaartspel is onderdeel van een speciale merchserie op basis van abonnees. Tot en met deze maand konden La Dispute-fans voor $18 per maand unieke merch-items toegestuurd krijgen. Abonnees hebben het kaartspel gekregen als item van februari 2017. In de video vertelt Adam Vass dat de band kijkt of het mogelijk is om het spel op een bredere schaal uit te brengen, maar voorlopig is er nog geen andere manier om het kaartspel in handen te hebben.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding