Première: Bottles Of Love – “Keep Your Head Up”

Bottles Of Love


Première: Bottles Of Love – “Keep Your Head Up”

Willem Jonker, die je wellicht nog kent van The Hot Stewards, is vorig jaar een nieuw muzikaal project begonnen. Onder de naam Bottles Of Love maakt de muzikant naar eigen zeggen een bonte mix van punk, big-band en de jaren ’80, wat hij kort samenvat als ‘hyperpop’. “Voor muziekliefhebbers van zowel 3FM als van Lowlands. Zeg maar een mix van bands als bijvoorbeeld Alphabeat, The Killers en Fall Out Boy.” Als dat de interesse niet wekt…

Eerder verschenen de singles “Get These Men Out Of Here” en “So Serious”, en vandaag mag DutchScene de video voor het nieuwe nummer “Keep Your Head Up” in première doen. “Voor ‘Keep Your Head Up’ wilden we bewust een video schieten die contrasteert met de optimistische songtekst,” vertelt Willem.

“De coupletten van dat nummer vertellen dat het leven soms moeizaam is, maar het refrein zegt dan juist weer om daar niet te lang over te tobben. De video is opgenomen in de duinen bij de Noordzee op een sombere februari-dag en heeft een unhappy end. Het contrast tussen enerzijds de muziek & tekst van de song en anderzijds de melancholische beelden -een suïcidale cupido met liefdesverdriet- spreekt me erg aan.”

Check de video hieronder.

“Keep Your Head Up” is afkomstig van debuutalbum Hush, dat volgende week vrijdag verschijnt en 3 maart gepresenteerd wordt in het Dolhuis te Dordrecht. Tickets voor het optreden kosten €5,- en zijn via deze link verkrijgbaar.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding