Fotoverslag: Against The Current in Doornroosje

Against The Current


Fotoverslag: Against The Current in Doornroosje

De Amerikanen van Against The Current waren gisteravond terug in Nederland voor deel 2 van hun In Our Bones wereldtournee. Samen met de opkomende Oostenrijkse band Hunger zorgden ze voor een leuke, energieke show in Doornroosje in Nijmegen.

De band die het spits mag afbijten, Hunger, is officieel een pop-rock trio, en vindt zijn roots in Los Angeles en Wenen. Tijdens deze eerste show van hun eerste tour ooit (!) laten de heren zichzelf van hun energiekste kant zien. Door hun razendsnelle drummer en het glitterpakje van de zanger weten ze hoe ze moeten uitblinken.

Vervolgens is het de beurt aan Against The Current om het publiek te entertainen. Van begin tot eind, van “Blood Like Gasoline” tot “Gravity”, de band heeft alles onder controle. Nijmegen krijgt zelfs een primeur. Voor het eerst speelt de band “One More Weekend” van het laatste album In Our Bones live. Frontvrouw Chrissy Costanza is in topvorm (met hier en daar misschien een kleine uitschieter), en weet tussen de nummers door goed even te socializen met de fans. Hoewel de set maar een uurtje heeft geduurd, was het wel een set met veel impact.

 

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding