Zac Farro is terug bij Paramore

Paramore


Zac Farro is terug bij Paramore

Zac Farro.

Voormalig drummer van Paramore.

Is terug in de band.

De band heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan hun nieuwe vijfde studio-album en daarbij zagen we al foto’s van Zac Farro die de band hielp met de opnames. Zac Farro verliet de band in 2010, samen met zijn broer Josh Farro.

Paramore heeft de terugkeer van Zac op een ietwat cryptische manier aangekondigd. Op hun social media deelde de band een geanimeerde GIF van de drummer uit zijn jeugdjaren, met daarbij de tekst “I’m back” eneen link naar de website paramore.net. De site bestaat nu voornamelijk uit een afbeelding van een T-shirt met dezelfde afbeelding, die te koop is in de webstore.

In de afgelopen jaren heeft de drummer zich vooral bezig gehouden met zijn eigen project, HalfNoise, waarbij hij alle instrumenten zelf bespeelde. Sinds zijn vertrek werd hij live vervangen door onder andere Aaron Gillespie, drummer van UnderØATH. Voor de opnames van het voorgaande album, Paramore, schakelde de band de hulp in van Nine Inch Nails-drummer Ilan Rubin. In juni 2016 liet de band de eerste signalen zien dat Farro weer terug in de band was, echter werd dit in latere interviews in eerste instanties ontkend.

Zac Farro was mede-oprichter van Paramore in 2004, toen hij nog maar 14 jaar oud was. Hij speelde op de eerste drie albums van de band. Beluister hieronder “Ignorance”, van Brand New Eyes, wat ging over de spanningen binnen de band rond die tijd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding