Overzicht met albumreleases van februari

Overzicht met albumreleases van februari

De koude, donkere dagen lijken voorbij te zijn en de temperatuur kruipt langzaam maar zeker ook weer omhoog. Als dat nog niet genoeg is om je uit je winterdip te helpen, dan komen er in februari ook nog verschillende toffe albums uit die je hierbij kunnen helpen!

Maandelijks zet DutchScene een overzicht van de vetste albums die nog moeten verschijnen op een rijtje. Bekijk hieronder wat je deze maand kunt verwachten.

03/02 Lower Than Atlantis – Safe In Sound

Safe In Sound is de titel van het vijfde studioalbum van de Britse rockers in Lower Than Atlantis. Deze plaat is de opvolger van het in 2014 verschenen self-titled album van de band. Op 3 maart staat Lower Than Atlantis samen met Young Guns in het Patronaat te Haarlem. Beluister hierboven alvast de track “Had Enough”, afkomstig van het nieuwe album!

17/02 Danny Worsnop – The Long Road Home

De meesten van jullie kennen Danny Wornsop wel als frontman van de Britse metalcore band Asking Alexandria, maar deze maand verschijnt er een soloalbum van Worsnop, die een geheel andere richtig inslaat. The Long Road Home moet namelijk een mix tussen country en bluesmuziek gaan brengen. Benieuwd? Beluister hierboven dan alvast de track “I Got Bones”!

Overige releases:

03/02 Elbow – Little Fictions
10/02 Def leppard – And There Will Be A Next Time: Live From Detroit CD/DVD
17/02 The Orwells – Terrible Human Beings
24/02 Six Feet Under – Torment
24/02 Steel Panther – Lower The Bar
24/02 Suicide Silence – Suicide Silence

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding