Win 2×2 tickets voor A Day To Remember in 013

A Day To Remember


Win 2×2 tickets voor A Day To Remember in 013

Het is tijd voor feest met A Day To Remember! Op woensdag 15 februari spelen de heren hun Nederlandse show als onderdeel van de Bad Vibrations wereldtour. De Amerikanen staan al sinds het begin van hun carrière bekend om hun ongewone combinatie van metalcore en pop-punk, en speelden een grote rol bij de opkomst van het easycore-genre. Een dikke drie jaar sinds hun uitverkochte headlineshow in de 013 in Tilburg keren ze weer terug om het even dunnetjes over te doen. Het voorprogramma wordt deze keer verzorgd door de Britten van Neck Deep en Moose Blood.

Dit dikke feest mag je natuurlijk niet missen, en daarom mag DutchScene in samenwerking met 013 2×2 tickets voor deze show weggeven! Omdat de kaartverkoop al enkele maanden bezig is, en het concert van drie jaar geleden ook al uitverkocht raakte, zit er wel een kans in dat het deze keer weer zal uitverkopen. Wil je er heel zeker bij zijn? Bestel dan je kaartjes via de site van 013.


Je kunt op twee manieren meedoen met deze actie: via Twitter en Facebook. We verloten één paar tickets per platform. 

Voor de Facebook-gebruikers:

Stap 1 – Like DutchScene op Facebook

Stap 2 – Like & share deze afbeelding. Zorg ervoor dat je de afbeelding openbaar deelt, anders is de kans groot dat wij het niet kunnen zien.

Voor de Twitteraars:

Stap 1: Volg DutchScene op Twitter.

Stap 2: Like en retweet de onderstaande tweet.

Zorg ervoor dat je een openbaar Twitter-account hebt, anders bestaat de kans dat wij je deelname niet kunnen zien.

De winactie loopt tot vrijdag 10 februari. Het is toegestaan om op zowel Twitter als Facebook deel te nemen aan deze actie. De winnaars krijgen bericht via een DM op Twitter, of een privé-bericht via Facebook. Let er wel op dat je je berichten van beide sites in de gaten houdt – indien er niet binnen 24 uur wordt gereageerd op onze DM of ons privé-bericht behouden we het recht de tickets opnieuw te verloten. Gewonnen tickets zijn niet overdraagbaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding