While She Sleeps neemt hun fans mee de studio in

While She Sleeps


While She Sleeps neemt hun fans mee de studio in

Momenteel leggen de heren van de Britse metalband While She Sleeps de laatste handen aan het nieuwe album You Are We, dat volledig gefinancierd is door de fans van de band. Via een PledgeMusic-campagne kunnen Britse fans het album vooruitbestellen, en kunnen ze door middelen van speciale “perks” financieel bijdragen aan het album. Naast standaard items, zoals het album zelf en exclusieve merchandise, waren er ook opties voor wat uniekere ervaringen. Zo konden fans een bedrag doneren om te mogen verschijnen in de videoclip van “Hurricane” en hebben enkele fans zelfs hun stem verleend aan het album.

In een video op Facebook laat de band een kijkje achter de schermen zien tijdens de opnames. Zo is er te zien hoe enkele fans in een groep hun vocalen op het album zetten. Check deze video hieronder.

Het album You Are We zal op 21 april verschijnen. Hoewel het album nog niet helemaal af is, heeft de band wel al drie singles kunnen delen. Een week geleden kwam de laatste van de drie uit, de titeltrack “You Are We”. Beluister deze hieronder. De band zal dit jaar op het Jera On Air-festival spelen, check voor meer info en tickets de site van Jera On Air.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding