Being As An Ocean en Thy Art Is Murder samen naar Nederland

Being As An Ocean en Thy Art Is Murder samen naar Nederland

Als je de melodische hardcore van Being As An Ocean en de brute deathcore van Thy Art Is Murder bij elkaar gooit, dan krijg je de Heaven And Hell Tour. In april gaan de bands, vergezeld door Miss May I en Casey, samen op tour. Al deze bands stonden al geboekt voor de Impericon Festivals in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.

In tegenstelling tot voorgaande jaren krijgt Nederland dit jaar geen editie van het Impericon Festival. Afgelopen jaar werd deze gehouden in Amsterdam en speelden onder andere Hatebreed, Bury Tomorrow en Despised Icon in de Melkweg. Gelukkig hoeven liefhebbers van Being As An Ocean en Thy Art Is Murder niet helemaal naar Duitsland om deze bands te zien – deze bands spelen namelijk op zondag 16 april in Doornroosje in Nijmegen.

Tickets voor de show in Nijmegen bedragen 20 euro, en zullen vanaf aankomende donderdag 26 januari verkrijgbaar zijn via de site van Doornroosje.

Vlak voor het weekend kondigden de Australiërs van Thy Art Is Murder officieel aan dat frontman CJ McMahon weer permanent terug is bij de band, nadat hij er in 2015 uitgestapt was. Tegelijkertijd deelden ze hun nieuwe single, “No Absolution”. Check deze hieronder.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding