Oud-Thy Art Is Murder-vocalist treedt op met band

Thy Art Is Murder


Oud-Thy Art Is Murder-vocalist treedt op met band

Dit weekend vindt in Australië het UNIFY Festival plaats, waar onder andere Alexisonfire, Northlane en Every Time I Die verdeeld over drie dagen optreden. Tijdens het optreden van de Australische deathcore band Thy Art Is Murder werden fans van de band verrast toen ex-frontman Chris “CJ” McMahon de band vergezelde.

CJ McMahon verliet de band in 2015 om zo meer tijd door te kunnen brengen met zijn familie. Sindsdien heeft de band steeds de hulp ingeschakeld van tijdelijke muzikanten om de rol van vocalist te vervullen tijdens live shows. Het is nog niet bekend of het hier ging om een tijdelijke of permanente reünie – zowel CJ McMahon als de band hebben nog niks bevestigd of ontkent.

In 2015 bracht Thy Art Is Murder het laatste studio-album, Holy War, uit. Vorig jaar bracht de band ook nog een collaboratieve EP uit, genaamd The Depression Sessions, met The Acacia Strain en Fit For An Autopsy. Deze EP was opgenomen voordat CJ McMahon de band verliet. Beluister hieronder het nummer “They Will Know Another” van deze EP.

https://www.youtube.com/watch?v=nY6SLEBM19M

UPDATE: Een opname is verschenen waarin CJ McMahon bevestigt dat hij terug is bij Thy Art Is Murder.

“I got married, I did some fuckin’ soul searching, and now I’m back to take over the world with my motherfucking boys.”

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding