Overzicht met albumreleases van januari

Overzicht met albumreleases van januari

Het oude jaar is over en de eerste dag van januari 2017 is inmiddels aangebroken. Vorig jaar zagen we een hele hoop toffe albums langskomen, zoals je kan lezen in onze persoonlijke top 5 lijstjes van het jaar. Maar ook in 2017 hebben we genoeg om naar uit te kijken!

Maandelijks zet DutchScene een overzicht van de vetste albums die nog moeten verschijnen op een rijtje. Bekijk hieronder wat je deze maand kunt verwachten.

06/01 You Me At Six – Night People

Begin januari komen de Britse rockers uit You Me At Six met hun vijfde studioalbum, genaamd Night People. Op dit moment zijn er al vijf tracks van het album te beluisteren, waarvan de meest recente de naam “Heavy Soul” draagt. Benieuwd? Beluister “Heavy Soul” hierboven alvast om je voor te bereiden op de release van Night People!

20/01 As It Is – okay.

okay. is het tweede studioalbum van de Britse poppunkband As It Is. Het nieuwe plaatje, dat afgelopen september werd aangekondigd, wordt uitgegeven op het Fearless Records label. Beluister hierboven alvast de track “Okay” om in de stemming te komen voor het nieuwe album!

27/01 Frank Carter & The Rattlesnakes – Modern Ruin

https://www.youtube.com/watch?v=1T-loVIOj6Q

De aftrap van het jaar 2017 lijkt vol te zitten met Britse releases, want op 27 januari verschijnt het tweede studioalbum van de Britse hardcore punkband Frank Carter & The Rattlesnakes. Dit schijfje draagt de titel Modern Ruin. Beluister hierboven de track “Wild Flowers”!

Overige releases:
06/01 Dropkick Murphys – 11 Short Stories of Pain & Glory
06/01 Gone Is Gone – Echolocation
11/01 One Ok Rock – Ambitions
13/01 Sepultura – Machine Messiah
13/01 Grave Digger – Healed By Metal
13/01 The xx – I See You
20/01 AFI – AFI (The Blood Album)
20/01 As Lions – Selfish Age
20/01 Once Human – Evolution

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding