Jouw band op DutchScene?

Jouw band op DutchScene?

2016 nadert zijn einde, en we hebben dit jaar weer veel nieuwe muziek, artiesten en albums behandeld. Maar om het jaar echt goed af te kunnen sluiten, zijn we nog op zoek naar jou. Om de “Dutch” terug in DutchScene te halen, staat december in het teken van de Nederlandse bands. Zit jij in een band, of ken je iemand die in een band zit? Let dan goed op.

In de laatste week van het jaar gaan we elke dag een nieuwe recensie delen van een album of EP van een opkomende Nederlandse band. Heb je met je band in 2016 nieuwe muziek uitgebracht? Stuur je muziek op en maak kans om met je band op onze site te verschijnen.


Dit moet je doen.

  • Stuur een mailtje naar [email protected] met als onderwerp “#2016 + naam van band + titel van je EP/album”.
  • Zet in je mail een link naar jouw EP of album. Dit kan een link zijn naar bijvoorbeeld Soundcloud, Bandcamp, een YouTube-playlist, etc.
  • Voeg je perskit (bestaande uit o.a. een biografie, een bandfoto van min. 1200×800 pixels, linkjes naar social media) toe aan de mail.
  • Geef ons een korte beschrijving van de stijl van jullie muziek.
  • En tenslotte, vergeet niet ook de artwork van je album erbij te sturen.

Bands hebben tot en met zondag 18 december om muziek in te zenden. Alle inzendingen zullen beluisterd worden. Stuur, als je alleen fan bent van een band, geen muziek in – we kunnen alleen inzendingen van (managers van) bands accepteren.

Voor vragen hierover kun je ons het beste bereiken via [email protected] of in de Facebook comments onderaan deze pagina.

Houd in de laatste week van het jaar goed onze site in de gaten voor een nieuwe review elke dag! Check onze pagina voor album reviews om te kijken welke artiesten je voor gingen.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding