Is Paramore klaar met hun nieuwe album?

Paramore


Is Paramore klaar met hun nieuwe album?

Het lijkt erop dat Paramore klaar is met hun nieuwe album. Zangeres Hayley en gitarist Taylor hebben de afgelopen maanden met voormalig drummer Zac Farro in de studio doorgebracht om te werken aan de opvolger van het laatste album Paramore. De band plaatste gisteren echter een foto op Twitter met daarbij de tekst “packin it up”, wat doet vermoeden dat de opnames erop zitten. Bekijk de Tweet hieronder.

Het tweetal plaatste enkele maanden geleden uit het niets foto’s met producer Justin Meldal-Johnsen en Farro, waardoor het hele internet op zijn kop stond. Zat hij weer in de band? Wat was er aan de hand? Na een aantal nietszeggende social media updates bevestigde de drummer uiteindelijk dat hij zijn voormalige bandleden hielp in de studio, maar echter niet terug was in de band.

Zac Farro was een van de originele vier bandleden van Paramore in 2004 en verliet de band in 2010, samen met zijn broer Josh Farro. Na zijn vertrek heeft Zac Farro een solo-project, getiteld HalfNoise, opgericht. Paramore heeft sinds het vertrek van Zac Farro geen vaste drummer meer gehad. Op het album Paramore werden de drums voorzien door oud-Lostprophets drummer Ilan Rubin. Live werden de drums sinds 2013 voorzien door Underoath-drummer Aaron Gillespie.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding