Rammstein kondigt Europese tour aan

Rammstein


Rammstein kondigt Europese tour aan

Gisteren maakte de organisatie van Graspop Metal Meeting bekend dat Rammstein een van de headliners zal zijn op het festival volgend jaar. Naast Graspop staat de Duitse band ook op Rock am Ring, Rock im Park en nog een aantal andere festivals. Helaas treedt Rammstein, voor zover wij weten, volgend jaar niet op op een Nederlands festival. Maar niet getreurd want de band heeft bekend gemaakt dat ze een x-aantal concerten gaan geven in de zomer van 2017. Hoe veel shows ze gaan geven en waar ze zullen optreden is helaas nog niet bekend. Nu maar hopen dat Rammstein ook naar Nederland komt.

De band is op dit moment bezig met nieuw materiaal. Toetsenist Christian “Flake” Lorenz” zei in augustus dat de heren bezig zijn met een aankomend album maar dat hij nog niet weet hoe lang het gaat duren voor ze een nieuwe plaat uit gaan brengen.

“We have started to compile ideas for songs and develop them as a band. It is difficult to say how far along we are, because a lot of the time everything seems to be going well, and then there are days when we just want to start the whole process all over again. That is why there is no objective view about how far into the making of the new album we are.”

Wanneer bekend wordt gemaakt waar Rammstein volgend jaar gaat spelen, lees je dat uiteraard op DutchScene!

Geniet in de tussentijd van het nummer “Keine Lust”. Enjoy!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding