Rock Werchter, Pinkpop en BKS maken nieuwe headliner bekend

Pinkpop


Rock Werchter, Pinkpop en BKS maken nieuwe headliner bekend

Zowel Pinkpop en Best Kept Secret als het Belgische Rock Werchter hebben een nieuwe naam aan hun programma toegevoegd.

Allereerst Pinkpop. Na dat onlangs Green Day zich zelf bevestigde voor het festival in Landgraaf, is nu ook tweede headliner bekend gemaakt: System of a Down. De Amerikaanse band met Armeense wortels komt in het weekend van 3 t/m 5 juni naar Limburg. Het duurt nog wel even voordat je hier een ticket voor kan bemachtigen. De kaartverkoop voor Pinkpop begint op zaterdag 11 maart 2017.

Twee weken later vindt Best Kept Secret in Hilvarenbeek plaats. Ook hiervoor was de eerste headliner al bekend: Radiohead zal het festival op 18 juni afsluiten. Een dag eerder, op zaterdag 17 juni, staat het Canadese Arcade Fire op het hoofdpodium van BKS. Tickets hiervoor zijn binnenkort al beschikbaar. De kaartverkoop begint op zaterdag 19 november 2016, om 10:00 uur. Een weekendticket kost €170,- en dagtickets gaan voor €89,- over de digitale toonbank.

Weer twee weken verder, op Rock Werchter, kan je rekenen op een optreden van niemand minder dan Linkin Park. Net als BKS zal de kaartverkoop hiervoor van start gaan op 19 november. Chester Bennington en kompanen spelen op 1 juli op het festival. Linkin Park is trouwens al de derde naam die Rock Werchter bekend maakt. De andere twee zijn de eerder genoemde Radiohead en System of a Down. Kijk voor alle informatie op rockwerchter.be.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding