Overzicht met albumreleases van november

Overzicht met albumreleases van november

Halloween is voorbij, de klok is afgelopen weekend een uurtje achteruit gegaan en de koude, donkere dagen lijken inmiddels echt aan te breken. Maar niet getreurd: gelukkig zijn er genoeg toffe albums om deze donkere maand door te komen!

Maandelijks zet DutchScene een overzicht van de vetste albums die nog moeten verschijnen op een rijtje. Bekijk hieronder wat je deze maand kunt verwachten.

11/11 In Flames – Battles

De Zweedse heren uit In Flames komen op 11 november met hun twaalfde studioalbum, genaamd Battles. Op dit album is Joe Rickard te horen, voormalig drummer van de Amerikaanse rockband RED. Afgelopen september maakte In Flames bekend dat hij permanent deel uit zou gaan maken van de band als vervanging van Daniel Svensson. Beluister hierboven alvast de track “The End”!

18/11 Metallica – Hardwired… To Self-Destruct

Hardwired… to Self-Destruct is de titel van het tiende studioablum van Metallica. De nieuwe plaat vormt het eerste studioalbum sinds Death Magnetic, dat in 2008 verscheen. Dit markeert de langste rustperiode tussen twee albums in de carrière van de band. De nieuwste track, getiteld “Atlas, Rise!” is gisteren verschenen. Je kan ‘m hierboven alvast beluisteren!

18/11 Sixx A.M. – Prayers For The Blessed, Vol. 2

Het nieuwe album van de Amerikaanse rockband Sixx A.M. draagt de naam Prayers For The Blessed, Vol. 2 en zal op 18 november uitkomen. Deze plaat vormt de tweede helft van het dubbelalbum Prayers For The Damned/Blessed. De eerste helft, genaamd Prayers For The Damned, Vol.1, verscheen eind april. Beluister hier alvast de nieuwe track “We Will Not Go Quietly”!

Overige releases:

04/11 Annisokay – Devil May Care
04/11 Attila – Chaos
04/11 Bon Jovi – This House Is Not For Sale
04/11 HammerFall – Built To Last
04/11 Mötley Crüe – The End CD/DVD
04/11 Nightwish – Vehicle Of Spirit DVD
04/11 Sick Of It All – When The Smoke Clears EP
11/11 Animals As Leaders – The Madness Of Many
11/11 The Rolling Stones – Havana Moon (Live)
18/11 Disturbed – Live At Red Rocks
18/11 Lamb Of God – The Duke EP
18/11 Protest The Hero – Pacific Myth EP

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding