While She Sleeps kondigt crowdfundingsactie voor nieuw album aan

While She Sleeps


While She Sleeps kondigt crowdfundingsactie voor nieuw album aan

De Britse metalcore band While She Sleeps is druk bezig met het maken van het derde studio-album. Voor de opvolger van Brainwashed uit 2015 heeft de band echter ervoor gekozen om het pad zonder hulp van de muziekindustrie af te leggen, en heeft daarom gekozen voor een PledgeMusic-campagne. Fans kunnen voor een bepaald bedrag het album of andere exclusieve items vooruitbestellen, om zo de opnames van de band te financieren.

De release van het album staat momenteel gepland op begin 2017. Opnames zijn al van start gegaan; de band bracht vorige week al de eerste single, “Civil Isolation”, uit. In de verschillende opties waarvoor betaald kan worden, biedt de band ook aan om een dag bij de band in de studio te zijn tijdens de opnames, en er is een optie om gang vocals te doen op het nieuwe album.

Wegens “licensing issues” is het (momenteel) niet mogelijk om de campagne te steunen als je niet binnen het Verenigd Koninkrijk woont. Wel is het mogelijk om details van de campagne te zien, bekijk deze hier. De band heeft een korte film als trailer uitgebracht, waarin de geschiedenis van de band en de motivatie achter deze campagne wordt uitgelegd. Bekijk deze hieronder.

Vorige week de nieuwe single gemist? Beluister hem hieronder.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding