Overzicht met albumreleases van augustus

Overzicht met albumreleases van augustus

De afgelopen maanden hebben we een hoop toffe albums langs zien komen. Denk bijvoorbeeld maar aan California van Blink 182 en Afraid Of Heights van Billy Talent in juli, of de nieuwe platen van Volbeat en Red Hot Chili Peppers in juni. Of er in augustus ook weer toffe platen op de planning staan, check je hier!

Maandelijks zet DutchScene een overzicht van de vetste albums die nog moeten verschijnen op een rijtje. Benieuwd wat je deze maand kan verwachten? Bekijk het hier!

05/08 Skillet – Unleashed


De Amerikaanse rockers in Skillet komen begin augustus met hun tiende studioalbum, genaamd Unleashed. Voor dit album heeft de band samengewerkt met onder andere Brian Howes, die ook het in 2006 verschenen Comatose van de band geproduceerd heeft. Luister hierboven alvast de track “Feel Invincible”, afkomstig van het nieuwe album!

12/08 The Amity Affliction – This Could Be Heartbreak


This Could Be Heartbreak is de titel van het vijfde studioalbum van de Australische metalcoreband The Amity Affliction. Dit is het eerste album waarop gitarist Troy Brady niet te horen zal zijn, na zijn vertrek van de band in 2014. Op dit moment zijn twee tracks van het album te beluisteren, “I Bring The Weather With Me” en “This Could Be Heartbreak”. Beluister hierboven alvast de gelijknamige track “This Could Be Heartbreak”!

Overige releases:
05/08 Tarja – The Shadow Self
05/08 Blues Pills – Lady In Gold
12/08 Young The Giant – Home Of The Strange
19/08 Bayside – Vacancy
19/08 Bad Omens – Bad Omens
19/08 Sabaton – The Last Stand
19/08 Soilwork – Death Resonance
19/08 Lindsey Stirling – Brave Enough
26/08 Delain – Moonbathers

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding